Bedrijfspand van 1.250m2 met 3 overheaddeuren in ALphen

Huurprijs: € 3.400 /maand Alphen Belsebaan 11
Algemeen
Het bedrijfspand aan de Belsebaan 11 is een representatief bedrijfsgebouw van 1.250 m2 met kantoorruimte en een bedrijfshal/loods van 7,5m hoog. De bedrijfshal is toegankelijk via de overheaddeuren en 2 loopdeuren aan voor- en rechterzijde van het gebouw. De hal is voorzien van water, gas, krachtstroom, telefoon en kabel en er is een gescheiden hemelwater en vuilwater systeem, evenals een leiding voor eventueel oliehoudend water. Er zijn kraanbaanliggers aanwezig over een breedte van 25m en over een lengte van 50m.
Zowel met de auto als het OV uitstekend te bereiken. De opslag is te betreden doormiddel van de sectiedeur (6m breed en 5m hoogte) aan de linkerzijde van het pand.

Locatie/ligging
Het bedrijfspand Belsebaan 11 is gelegen op het bedrijventerrein van Alphen, aan de rand van de dorpskern, op steenworp afstand van de dorpskern. De uitvalswegen(N260) zijn op 5 minuten en de E312 is op 20 minuten gelegen.

Vloeroppervlakte
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte m2, waaronder:
ca. 1.250 m2 loods/opslag (BG)
ca. ... 37 m2 kantoorruimte (BG)

Ruimtes & voorzieningen
- Loods/bedrijfshal met 3 overheaddeuren;
- Kantoor met keukenblok;
- Toilet, urinoir en douche;
- Privé parkeerplaatsen;
- Buitenverlichting;
- Noodverlichting.

Bijzonderheden
- Beveiligde loopdeuren;
- Loods bereikbaar via overheaddeuren en looddeuren;
- Vloeistofdichte vloer;
- Vloer en wanden geïsoleerd;
- Zichtlocatie;
- Goed bereikbaar.

Parkeren en bereikbaarheid
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein en in de nabije omgeving. Het bedrijfspand is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bestemming
Industriële en ambachtelijke verzorgende bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in de categorieën 1 en 2 van het bestemmingsplan gemeente Alphen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de gemeente Alphen-Chaam.

Huurprijs
€ 3.400,- per maand excl. G/W/L en BTW.

Huurtermijn
5 jaren.
Kortere termijnen in overleg.

Indexering
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie van 3 maanden huur.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer Verberg