Bedrijfspand van ca. 1300m2 met 4 overheaddeuren in ALphen

Huurprijs: € 3.850 /maand Alphen Belsebaan 9
Algemeen
Het bedrijfspand aan de Belsebaan 9 is een representatief bedrijfsgebouw van 1.402 m2 voorzien van een kantoorruimte + bedrijfshal van 1.300 m2, inclusief opslag op de 1ste verdieping welke toegankelijk is via de hal. Deze ruimte kan eventueel omgebouwd worden naar kantoorruimte. De hal is voorzien van water, gas, krachtstroom, telefoon/kabel en is er een gescheiden hemelwater en vuilwater systeem.
De bedrijfshal is te betreden middels één van de 4 overheaddeuren (4.2m hoog en 5m breed) alsmede 4 loopdeuren aan de rechterzijde van het pand.

Locatie/ligging
Het bedrijfspand Belsebaan 9 is gelegen op het bedrijventerrein van Alphen, aan de rand van de dorpskern, op steenworp afstand van diverse voorzieningen. De uitvalswegen(N260) en E312 liggen op korte afstand van het bedrijfspand.

Vloeroppervlakte
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte m2, waaronder:
ca. 1.300 m2 loods/opslag (BG)
ca. 100 m2 kantoorruimte (BG)
ca. 100 m2 magazijn (1ste verd.)

Ruimtes & voorzieningen
- Entree, kantoren;
- Toiletten met ... douche;
- Verwarmde loods/hal met 4 overheaddeuren en 4 loopdeuren;
- Opslag op de 1ste verdieping;
- Privé parkeerplaatsen;
- Buitenverlichting;
- Noodverlichting.

Bijzonderheden
- Loods/magazijn bereikbaar via 4 elektrische overheaddeuren;
- Verwarmde loods incl. ventilatoren;
- Alarm aanwezig;
- Vloeistofdichte vloer;
- Lichtstraat in het dak van de hal;
- vloeren en wanden geïsoleerd;
- Zichtlocatie;
- Goed bereikbaar.

Parkeren en bereikbaarheid
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein en in de nabije omgeving. Het bedrijfspand is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bestemming
Industriële en ambachtelijke verzorgende bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in de categorieën 1 en 2 van het bestemmingsplan gemeente Alphen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de gemeente Alphen-Chaam.

Huurprijs
€ 3.850,- per maand excl. G/W/L en BTW.

Huurtermijn
5 jaren.
Kortere termijnen in overleg.

Indexering
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie van 3 maanden huur.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer Verberg