Bedrijfsruimte met 144m2 opslagruimte aan de kreek te Oosterhout

Huurprijs: € 80 /m² jaar Oosterhout De Kreek 22 A
Algemeen
Het bedrijfspand aan de Kreek is een representatief bedrijfsgebouw gesitueerd in een kleinschalig bedrijvencomplex, waarvan elke bedrijfsruimte een eigen toegang heeft. De Kreek 22A bevindt zich aan de linker achterzijde van het complex, welke beschikt over 52m2 kantoorruimte en een bedrijfshal/loods van 144m2. Het bedrijventerrein is afgesloten doormiddel van een hek die ’s avonds gesloten is. De bedrijfshal is toegankelijk via de overheaddeur evenals loopdeur. Er is op de begane grond evenals op de eerste verdieping een kantoorruimte aanwezig.
Zowel met de auto als het OV uitstekend te bereiken. De opslag is te betreden doormiddel van de sectiedeur aan de linkerzijde van het pand.

Locatie/ligging
Het bedrijfspand de Kreek 22A is gelegen op het bedrijventerrein van Oosterhout noordwest. De snelwegen(A27, A16 en A59) zijn op ca. 10 minuten van het bedrijfspand gelegen.

Vloeroppervlakte
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte 196m2, waaronder:
ca. 144m2 loods/opslag
ca. 52m2 kantoorruimten

Ruimtes & ... voorzieningen
- Loods/bedrijfshal met overheaddeur;
- Kantoren;
- Separate toiletten;
- Parkeerplaatsen op terrein;
- Buitenverlichting.

Bijzonderheden
- Uitstekende bereikbaarheid vanuit A27, A16 en A59;
- Opslagruimte bereikbaar via overheaddeur en loopdeur;
- Dynamische locatie, nabij woonwijk Vrachelen II;
- Flexibiliteit in huurbare metrages;
- Kleinschalig bedrijventerrein;
- Parkeergelegenheid op terrein.
Parkeren en bereikbaarheid
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein en in de nabije omgeving. Het bedrijfspand is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Huurprijs
€ 80,- m2/per jaar excl. G/W/L en BTW.

Huurtermijn
5 jaren.
Kortere termijnen in overleg.

Indexering
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie van 3 maanden huur.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer Verberg