Op een unieke locatie gelegen in het centrum van Gorinchem.

Huurprijs: € 1.200 /maand Gorinchem Westwagenstraat 52
Namens een relatie van ons bieden wij het volgende object aan:
Algemeen
Bedrijfsruimte aan Westwagenstraat 52 in het centrum van Gorinchem.
Door de volledige glazen pui met een frontbreedte van maar liefst 19 meter, met etalage aan de Westwagenstraat als het Melkpad bent u met uw bedrijf/winkel goed zichtbaar.
De ruimte leent zich ideaal voor: winkelruimte, kantoorruimte en eventueel dag horeca met mogelijkheid tot terras. Entree bevindt zich aan de Westwagenstraat. De ruimte is ca. 15m diep en ca 5,5 meter breed en voorzien van apart toilet. Tevens is er een opslagruimte met kitchenette.

Zie sfeerimpressies voor mogelijkheden inrichting van de ruimte.

Locatie/ligging
Het bedrijfs-/winkelpand Westwagenstraat 52 ligt in het centrum van Gorinchem, aan een overdag autoluwe straat. In de nabije omgeving van het pand zijn onder andere kleding-, fietsenwinkels, kapsalon en dag-horecazaken.

Vloeroppervlakte
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte m2, waaronder:
ca. 82.5 m2 winkel-/bedrijfsruimte
ca. 15 m2 opslagruimte ...

Ruimtes & voorzieningen
- Entree/inkomhal;
- Toilet;
- Kitchenette;
- Opslagruimte;
Bijzonderheden:
- Unieke Locatie;
- Frontbreedte van 19 meter;
- Grote glazen etalage;
- Veel verkeer intensiteit met zicht op de winkel;
- Overdag autoluwe straat aan de voorzijde;
- Zeer goed bereikbaar.

Parkeren en bereikbaarheid
De bedrijfs-/winkelruimte is zeer goed bereikbaar. Het station ligt op loopafstand en een parkeergarage op steenworpafstand.
De Westwagenstraat is tussen 11.00 uur en 18.00 uur ’s avonds en tevens op koopavonden een autovrije winkelpromenade in het centrum van Gorinchem. Het Melkpad is een drukke straat om het verkeer uit de stad te leiden. Het pand ligt aan de looproute richting het NS-station.
Parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust liggen op loopafstand van het pand. Buiten de parkeer-garages is de (betaalde) parkeergelegenheid goed. Bewoners en ondernemers van de binnenstad kunnen bij de Gemeente Gorinchem een parkeervergunning aanvragen.

Bestemming
Detailhandel, dienstverleners als dag-horeca zaken kunnen zich hier vestigen.

Huurprijs
€ 20.000,- Excl. BTW per jaar

Huurtermijn
5 jaren
korte termijnen in overleg, evenals oplevering en aanvaarding

Indexering
Jaarlijks op basis van de wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom in overleg

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer Verberg