Appartement verkocht in Breda

Verkocht Breda Aquamarijnhof 122 B
Aquamarijnhof 122B is een appartement van circa 55 m2 groot, voorzien van een ruim balkon op het westen (avondzon) en een balkon op het oosten (ochtendzon). De keuken, badkamer en toilet zijn in december 2016 gerenoveerd en tegelijkertijd is er een Cv-installatie geïnstalleerd. Doordat de woonkamer is opengebroken komt er veel natuurlijke lichtinval de kamer binnen.

Het appartement heeft een centrale ligging nabij het “Brabant Plein”. Met diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals een supermarkt, lagere school, Hogeschool en diverse winkels, is het een uiterst fijne locatie om te wonen.
Het kleinschalige complex is gebouwd in 1957 en het appartement heeft een ruime doorzonwoonkamer van circa 32 m2 met raampartijen op het oosten en westen. Verder is het appartement voorzien van een gerenoveerde keuken, gerenoveerde badkamer, gerenoveerde separate toiletruimte en een slaapkamer .

Indeling:

Middels de gezamenlijke trapopgang (reeds gemoderniseerd) aan de Aquamarijnhof, bereikt u de entree van het appartement. Bij ... binnenkomst valt u direct op dat het appartement praktisch is ingedeeld. Vanuit de hal heeft u toegang tot de navolgende vertrekken:

Slaapkamer (circa 6,5 m2) gelegen aan de westzijde van het appartement. Door de grote naar buiten openslaande ramen komt er voldoende natuurlijke lichtinval de slaapkamer binnen. Verder is de slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, inbouwkast en aansluitingen voor een radiator. De slaapkamer oogt bij een praktische indeling verassend ruim.

Woonkamer + keuken (circa 38,5 m2) welke beiden toegang bieden tot de balkons. De keuken welke is december 2016 is geplaatst is voorzien van een ATAG gaskookplaat (met fusion brander), ATAG afzuigkap, ATAG combi oven, Bosch vaatwasser en een Bosch koelkast met vriesvak.

Badkamer + separate toiletruimte (circa 4m2) gelegen in het midden van het appartement. Beide ruimtes zijn in december 2016 volledig gerenoveerd en uitgerust met een donkergrijze tegel.
Verder beschikt het appartement over een ruime berging (circa 6m2) welke is gelegen in het souterrain.

Algemeen:
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met volledig dubbele beglazing;
- Het appartement is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren;
- Cv ketel Remeha 2016;
- Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur 2016;
- Badkamer 2016;
- Toiletruimte 2016;
- Buitenschilderwerk 2017;
- 5 tot 10 minuten fietsafstand naar de bruisende binnenstad van Breda;
- 5 minuten tot oprit A27;
- VVE kosten circa €128,- per maand.

Lees meer Verberg