Appartement verkocht in Breda

Verkocht Breda Brabantplein 39
Brabantplein 39 is een appartement van circa 66 m2 groot, met een ruim balkon op het oosten. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een praktische indeling en een ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval.

Het appartement heeft een centrale ligging aan het “Brabant Plein”. Met diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals een supermarkt, lagere school, Hogeschool en diverse winkels, is het een fijne locatie om te wonen.
Door de gunstige prijs is dit appartement uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt.

Het appartement is gebouwd in 1957 en is voorzien van een ruime woonkamer (circa 30m2) met ramen op het noorden en oosten. Verder is het appartement voorzien van een ruime slaapkamer, keuken, badkamer en een separate toiletruimte.

Indeling:

Middels de gezamenlijke trapopgang aan het Brabant Plein, bereikt u de entree van het appartement. Bij binnenkomst valt u direct op dat het appartement praktisch is ingedeeld. Vanuit de hal heeft u toegang tot de navolgende ... vertrekken:

Slaapkamer (circa 11m2) gelegen aan de noordzijde van het appartement. Door het grote kantelraam komt er voldoende natuurlijke lichtinval de slaapkamer binnen. Verder is de slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, inbouwkast en wastafel.

Keuken (circa 7,5m2) gelegen aan de galerijzijde van het appartement. De keuken is uitgerust met een rechte keukenopstelling met diverse boven- en onderkasten, gaskookplaat, warmwatergeiser, aansluitingen t.b.v. wasmachine en inbouwkast.

Badkamer + separate toiletruime (circa 3,5m2) gelegen in het midden van het appartement. De toiletruimte bevindt zich separaat van de badkamer naast de keuken.

Verder biedt de hal toegang tot de ruime woonkamer welke middels openslaande deuren toegang geeft tot de op het oosten gelegen balkon met weids uitzicht over het gezellige Brabant Plein.

Verder beschikt het appartement over een ruime berging (circa 6m2) welke is gelegen in het souterrain.


Lees meer Verberg