Appartement van ca. 132m2 in hartje Turnhout met uitzicht op de Grote Markt.

Vraagprijs: € 225.000 Turnhout Baron Frans du Fourstraat 1 4
Zeer licht appartement van 132m² gelegen in het centrum van Turnhout met uitzicht op de grote markt. Ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en een terras. Interessant investeringsobject met de mogelijkheid om het appartement op het 2de verdiep(momenteel verhuurd) gezamenlijk aan te kopen.

Algemeen
Het appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken, een elektrische kookplaat, combi-oven, dampkap, ingebouwde koelkast en wastafel. De keuken biedt tevens ruimte voor een eethoek met uitzicht op het terras. De woonkamer is 37m2 groot, voorzien van een parketvloer en de grote raampartij zorgt voor veel licht en een uitzicht op de grote markt en kerk. Door deze ideale ligging woont u op loopafstand van de winkels en scholen. De centrale hal verbindt de slaapkamers met de woonkamer, evenals de badkamer en berging. De achterste slaapkamer met ensuite badkamer en een dressing, welke eveneens gebruikt kan worden als slaapkamer/kinderkamer of werkkamer. De dressing geeft tevens toegang tot het terras. In de kelder ... van het appartementsgebouw bevindt zich een berging welke bij het appartement behoort.

De voorste badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel met badkamermeubel. De 2de badkamer ensuite aan de grote slaapkamer beschikt over een toilet, bad en ruim badkamermeubel met 2 wastafels.
De lichte ruime slaapkamers zijn beide aan de voorzijde van het appartementencomplex gesitueerd.

Het appartement is bereikbaar doormiddel van een trap of lift.

Ideaal appartement voor starter of als investering.

Bijzonderheden:
- licht en ruim appartement;
- uitzicht op grote markt en kerk;
- nabij de winkels en andere voorzieningen;
- ruime kelderberging;
- lift;
- volledig geschilderd in 2018;
- dakisolatie aangebracht juni 2019.

Informatieplicht: Vg - Wche – Gmo – Gvkr - Vv
EPC 294 kWh/m²/jaar

Voor bezichtigingen kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar-bemiddelaar Bie Kin, BIV nr. 510330, België, Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Deze informatie is door MYN Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.
Lees meer Verberg