Eengezinswoning verkocht in Baarle-Hertog

Verkocht Baarle-Hertog Turnhoutseweg 27
De Turnhoutseweg 27 in Baarle-Hertog is een verassend ruime karakteristieke tussenwoning met een ruime tuin gesitueerd op het oosten. De woning is gelegen aan een doorgaande weg nabij het gezellige centrum van Baarle-Hertog/Baarle-Nassau. Vanwege de ruime tuin en mogelijkheden op de zolderverdieping is deze woning uitermate geschikt voor jonge gezinnen.

Indeling:
Begane grond:

Middels de geheel bestraatte voortuin welke plaats biedt aan twee auto’s betreedt u de woning. De hal is voorzien van een trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De woonkamer (4.38m x 3.83m + 3.97m x 2.94m) is voorzien van grote raampartijen, houten vloer, kachel, glad gestucte wanden en kelder. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hobbykamer/kantoorruimte (3.97m x 2.09m). Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de ruime leefkeuken (3.99m x 5.19m + 3.76m x 2.09m) voorzien van een lichtstraat, achter portaal met toiletruimte, wasplaats, opstelplaats CV ketel en een extra douchruimte met ... aansluitingen voor de wasmachine en droogkast. De eigentijdse hoekkeuken is voorzien van diverse onderkasten, koelkast, enkele spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een overloop welke toegang biedt tot:

Slaapkamer 1 (3.05m x 3.98m) gelegen aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer 2 (3.20m x 1.70m + 2.28m x 2.29m) gelegen aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer 3 (3.12m x 3.20m ) gelegen aan de achterzijde van de woning.

De badkamer (3.12m x 3.06m) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, handdoekradiator, tegelvloer, dubbele wastafelinrichting met opbergruimte, spiegel met verlichting, dimbare sfeerverlichting en een extra wandcloset.

Op de overloop is het mogelijk om een vaste trap naar de zolder verdieping te realiseren. De zolderverdieping is op dit moment niet afgewerkt.

Tuin:
De op het oosten gesitueerde tuin is geheel omsloten en voorzien van een overdekte achterom, houten berging, gazon, terras en sfeervolle overkapping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950;
- Woonoppervlakte 143 m2 conform NEN2580;
- Inhoud 565 m3 conform NEN2580;
- Perceeloppervlakte 456 m2;
- Externe bergruimte 15 m2 conform NEN2580;
- Overige inpandige ruimte 21.50 m2 conform NEN2580;
- Volledig dubbele beglazing met aluminium kozijnen;
- CV-ketel;
- Perceel is volledig omheind;
- Gelegen aan een doorgaande weg nabij het centrum van Baarle-Hertog/ Baarle-Nassau;
- De woning is door de jaren heen gemoderniseerd.

Informatieplicht: Vg – Wg – Gmo – Gvkr
EPC 380 kWh/m²/jaar - Stedenbouwkundige informatie is reeds opgevraagd.
Voor bezichtigingen kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar-bemiddelaar Bie Kin, BIV nr. 510330, België, Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Deze informatie is door MYN Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.Lees meer Verberg