Ruime patiowoning in een geliefde wijk

Verkocht Etten-Leur Brandseweg 73
Geen behoefte meer aan een grote tuin en u wilt slapen op de begane grond? Maak dan direct een afspraak om deze ruime patio woning aan de Brandseweg te bezichtigen.

De Brandseweg 73 is een ruime patio woning gelegen in de geliefde wijk “De Keen”. De woning is gelegen op korte afstand van het gezellige Van Bergenplein op “Leur”. Met veel groen en diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, winkels, horeca en de haven, is het uitermate fijn wonen in de wijk. Vanwege de ligging, de bouw van de woning en het groene karakter, is deze woning uiterst geschikt voor de ambitieuze starter of de 55 plusser.

Middels de onderhoudsvriendelijke voortuin bereikt u de entree van de woning. De hal is voorzien van een meterkast (5 groepen, 1 aardlek), toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping.

Voorts biedt de hal toegang tot:
De L-vormige woonkamer (circa 29m2) welke is voorzien van een trapkast, laminaatvloer, hal met toegang tot de patio en achtergelegen slaapkamer + badkamer en een open keuken. De open keuken ... (circa 7m2) met een eenvoudige rechte keukenopstelling is voorzien van een roestvrijstalen aanrechtblad, spoelbak, gasfornuis (overname mogelijk), aansluiting voor afzuigkap, diverse onder- en bovenkastjes en een mechanische ventilatie.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot achtergelegen slaapkamer, patio, badkamer en berging.
De ruime slaapkamer (1) (circa 15m2) is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft uitzicht op de patio. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de berging (circa 6m2) welke is voorzien van een CV opstelling (2005) en een achteruitgang.

Vanuit de slaapkamer bereikt u de badkamer.
De badkamer (circa 5m2) is voorzien van enkele wastafelinrichting, tweede toilet en een demontabel bad.
Middelde de trapopgang bereikt u de eerste verdieping van de woning. Op de eerste verdieping is een overloop/bergruimte gerealiseerd en twee slaapkamers.
Slaapkamer (2) (circa 7,5m2) gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer (3) (circa 7,5m2) gelegen aan de achterzijde van de woning.

Patio:
Via de woonkamerhal bereikt u de volledig betegelde patio/binnentuin (circa 12m2) welke is voorzien van een buitenkraan.

Ouderenregeling:
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit betekend dat de woning gedurende 3 maanden te koop moet worden aangeboden aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Na deze periode mag de woning ook aan andere leeftijden verkocht worden.
Lees meer Verberg