Villa te koop in Essen

Vraagprijs: € 495.000 Essen Krinkelsbos 10
Welkom bij Krinkelsbos 10 in Essen (BE). Een groot familiehuis net over de grens bij Roosendaal/Nispen met maar liefst 380m2 aan woonoppervlakte op een heerlijk hoekperceel met oprit en inpandige garage. Het huis is onder andere voorzien van 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een grote hobby zolder. Het centrum van Essen met diverse voorzieningen, winkels en scholen bevindt zich op korte afstand.

Middels de keurig aangelegde voortuin met oprit bereikt u de entree van de woning. U komt binnen in een mooie grote inkomhal met vide en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een demontabele huislift, garderobe en toiletruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken en de inpandige garage.

Voorts biedt de hal toegang tot:

De royale woonkamer welke is voorzien van een plavuizenvloer, inbouwverlichting en een open haard. Door de grote raampartijen komt er veel natuurlijke lichtinval de kamer binnen.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime keuken welke is gesitueerd in een U-opstelling. De ... keuken is voorzien van diverse boven- en onder kasten en lades, oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en vrieskast. Aansluitend heeft u toegang tot de bijkeuken welke is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Middels de vaste trapopgang in de hal bereikt u de 3 slaapkamers en 2 badkamers op de eerste verdieping:

Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde van de woning met badkamer en suite en dakterras;
Slaapkamer 2 gelegen aan de zijkant van de woning;
Slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde van de woning met toegang tot de zolderverdieping.

Vanuit de royale overloop heeft u tevens toegang tot de extra badkamer en de berging.

(voor de exacte maatvoering van alle ruimtes kunt u de plattegrond raadplegen).

Middels een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping van de woning. De zolderverdieping is op dit moment één grote ruimte maar biedt diverse mogelijkheden voor u als nieuwe bewoner.

De keurig aangelegde achtertuin is gesitueerd op het oosten en volledig omsloten. De tuin is voorzien van diverse terrassen en een vijver.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990;
- Woonoppervlakte 380 m2;
- Perceeloppervlakte 740 m2;
- Volledig dubbele beglazing met houten kozijnen;
- Elektrische radiatoren;
- Gelegen vlak over de grens bij Roosendaal/Nispen;
- Een mooi groot familiehuis met veel potentie.

Voor bezichtigingen kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar-bemiddelaar Bie Kin, BIV nr. 510330, België, Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Deze informatie is door MYN Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.
Lees meer Verberg