Woning verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau

Vraagprijs: € 362.500 k.k. Baarle-Nassau Zondereigensebaan 1
De Zondereigensebaan 1 is een ten zuid westen van Baarle-Nassau gelegen half vrijstaande woning op een perceel van 715 m2 groot. De woning is gelegen aan de doorgaande weg richting Zondereigen en heeft een op het oosten gesitueerde achtertuin.

Indeling:
Begane grond:

Middels de met grijs grind aangelegde oprit met carport bereikt u de entree van de woning. Het gevoel van thuiskomen begint direct wanneer u de voordeur opendoet. De hal is voorzien van een garderobe en toiletruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de bijkeuken.

De U-vormige woonkamer (7.46m x 5.66m) is voorzien van grote raampartijen aan de voorkant van het huis, laminaatvloer, ruime trapkast, meterkast en diepe vensterbanken voorzien van dagkantafwerkingen doormiddel van sierpanelen.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken (4.28m x 3.86m) voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Via de keuken heeft u toegang tot de tuingerichte serrekamer (4.28m x 3.51m) voorzien van een licht gekleurde ... plavuizenvloer.

De bijkeuken (5.39m x 2.87m) gelegen aan de zijkant van de woning is voorzien van een plavuizenvloer, aanrecht met spoelbak en diverse onderkasten. De kastenwand is voorzien van een combi magnetron, koelkast en vriezer.

De technische ruimte is voorzien van een opstelplaats van de CV ketel en heeft aansluitingen voor de wasautomaat en droogkast.

Eerste verdieping:
Middels de afgesloten trapopgang bereikt u de eerste verdieping. De met daglicht verlichte overloop biedt toegang tot:

Slaapkamer 1 (5.86m x 4.14m) gelegen aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer 2 (3.65m x 3.60m) gelegen aan de zijkant van de woning;
Slaapkamer 3 (4.20m x 3.84m) gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3 is voorzien van een in lengterichting gesitueerde ensuite badkamer (3.84m x 1.44m). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelinrichting met kastruimte, designradiator en een wandcloset.

Tuin:
De op het oosten gesitueerde achtertuin is voorzien van diverse bergruimtes, beplantingen, gezellige overkapping en een achterom met vrij zicht over de weilanden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950;
- Woonoppervlakte 188 m2;
- Perceeloppervlakte 715 m2;
- Externe buitenruimte 25 m2;
- Deels dubbele beglazing met deels hardhouten kozijnen en deels kunststofkozijnen;
- Door de jaren heen is de woning na geïsoleerd;
- CV-ketel HUUR;
- Perceel is volledig omheind;
- Gelegen aan de doorgaande weg tussen Baarle-Nassau/Hertog en Zondereigen;
- Gelegen in de groene driehoek tussen Breda, Tilburg en Turnhout (BE).

MYN Makelaars is de VastgoedPRO makelaar van de verkoper. Wij adviseren u om uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door MYN Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.
Lees meer Verberg