Wat wij doen

Wij bieden diverse diensten aan voor onze klanten.
Uiteraard met onze eigen visie en manier van aanpak.

Verkoop

Bij MYN Makelaars zijn wij ons ervan bewust dat de makelaardij altijd aan vernieuwing toe is. Daarom krijgt u vanaf nu bij iedere verkoopopdracht gratis aankoopbemiddeling van ons cadeau!
 
Wilt u alleen verkoopbemiddeling? Ook dat blijft uiteraard mogelijk bij ons. In dat geval kunt u twee dingen doen. U heeft de mogelijkheid om de aankoopbemiddeling aan iemand anders (zoon, dochter, vriend, vriendin etc.) cadeau te doen óf u kunt kiezen voor een korting op de courtage.
 
Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan deze actie. Zo kunt u alleen gebruikmaken van de gratis aankoopbemiddeling binnen uw huidige woonplaats of tot 25 kilometer daarbuiten. De aankoopbemiddeling moet plaatsvinden binnen 6 maanden nadat er een akkoord is bereikt over de verkoop van uw huidige woning.
 
Neem contact met ons op voor het actuele scherpe courtage tarief.

Wat is de toegevoegde waarde van een makelaar van myn makelaars?

Weten wat onze makelaars voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aankoop

De aankoopmakelaars van MYN Makelaars assisteren u bij de aankoop van een woning. Namens u onderhandelen wij met de verkopende partij om tot de verkoopprijs te komen die bij u past. MYN Makelaars bemiddeld voor een vaste lage prijs van €1149,- inclusief BTW op basis van no cure no pay.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar van myn makelaars?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Advies

U heeft een vastgoedportefeuille en wilt deze laten beheren door een professionele partij. Ook dan kunt u terecht bij MYN Makelaars. Onze adviseurs nemen graag uw portefeuille in beheer, of het nu gaat om groot- of kleinschalige projecten. Wij bieden onder meer de volgende diensten aan:

Het is uiteraard mogelijk om één of meerdere van de hierboven genoemde diensten zelf uit te voeren. Daarnaast kunnen eventuele andere taken worden toegevoegd aan bovenstaande lijst.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Woonsmakelijk

Binnenkort meer...

Hoogbraak 1
5111 CS Baarle-Nassau
013-762 02 02
info@mynmakelaars.nl
 

Bezoek alleen op afspraak

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
076-760 28 46
info@mynmakelaars.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK