Wie zijn wij

Over ons

MYN Makelaars, opgericht in 2014 door twee studievrienden in Etten-Leur en sinds 2018 ook gevestigd in Baarle-Nassau. Een kantoor dat altijd streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar altijd bereikbaar op de momenten dat de klant ons nodig heeft. 

Bij MYN Makelaars staat de klant en zijn beleving centraal. De aankoop van een woning is voor de meeste mensen de grootste aankoop in hun leven. MYN Makelaars richt zich volledig op de belangen van de klant tijdens het koop of verkoopproces.

MYN Makelaars is actief in de regio 076 en de regio 013. Door ons te richten op Breda, Etten-Leur, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Teteringen, Ulvenhout, Alphen NB, Baarle-Nassau, Goirle, Riel, Tilburg en Ulicoten, kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Kopers komen regelmatig uit een buurgemeente en stellen het daarom op prijs dat een makelaar met hun mee kan denken. Door regionaal actief te zijn profiteert u als klant van onze veelzijdigheid en regionale marktkennis.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contact formulier in en één van onze makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via 076-760 28 46 of via 013-762 02 02.
 
 

Het MYN Makelaars team

Andy Tjokrokoesoemo
andy@mynmakelaars.nl 06 18321946 Geboren in Breda en getogen in Etten-Leur. Mijn naam is Andy Tjokrokoesoemo en vanaf het begin in 2014 ben ik vennoot/makelaar bij MYN Makelaars. Sinds november 2017 ben ik tevens trotse vader van Ezra.

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij altijd in de basis als het gaat om zaken doen. Geen makelaar die overhaaste beslissingen neemt maar een die altijd goed doordacht voor de dag komt. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met mijn gezin door of ben ik op de golfbaan te vinden. Je kan mij altijd wakker maken voor een stukje pizza of om een woning in de verkoop te nemen ;)
Bie Kin
bie@mynmakelaars.nl 06 51713322 Geboren in Turnhout en getogen in Baarle. Mijn naam is Bie Kin en ik ben sinds 2017 werkzaam bij MYN Makelaars. Sinds november 2017 ben ik tevens trotse moeder van Ezra.

Er wordt weleens gezegd dat ik ben opgevoed met een baksteen in plaats van een paplepel. Aan de hand van opa ging ik vroeger als klein meisje al bij bouwprojecten kijken die opa en oma aan het realiseren waren. Service en doelgericht zaken doen gaan bij mij hand in hand. In de winter ga ik graag een weekje skiën en net als in de makelaardij is dan geen uitdaging te groot ;)
Hoogbraak 1
5111 CS Baarle-Nassau
013-762 02 02
info@mynmakelaars.nl
 

Bezoek alleen op afspraak

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
076-760 28 46
info@mynmakelaars.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK