Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

WONING TAXATIES

Wanneer u een taxatie nodig heeft, wilt u uiteraard een expert inschakelen. Onze Register-Taxateur voldoet aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid die zijn gesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Onze taxatierapporten dragen het keurmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen zijn bij het NWWI aangesloten. Zo bent u bij ons verzekerd van een betrouwbaar en objectief taxatierapport. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Wij zijn daarom verplicht om de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen zodat voor u duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het overgrote deel van de geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Veel geldverstrekkers stellen een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht. Dit geldt voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.