Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

MAAK KENNIS MET ONS

Wie zijn MYN Makelaars?

Opgericht in 2014 door twee studiegenoten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Gedreven makelaars die het nét even anders doen dan andere kantoren. Wij zijn klein van formaat maar groots in service en helpen klanten in de regio 076 & 013.

Waarom MYN Makelaars?

MYN Makelaars profileert zich als de moderne makelaar. Wij kijken verder dan een postcode gebied en spreken de taal van ontzorgen als geen ander.

Waar komt de naam vandaan?

Bij ons staat de klant en het resultaat centraal. Wij hopen dat u na afloop op verjaardagen kunt zeggen “die makelaar van MYN, dat was een goeie!”

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contact formulier in en één van onze makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via 076-760 28 46 of via 013-762 02 02.

Lees hieronder het persoonlijke verhaal van onze makelaars.

ONZE MAKELAARS

ANDY TJOKROKOESOEMO

andy@mynmakelaars.nl
06 18321946

Erkend lid Vastgoedpro
Mijn naam is Andy Tjokrokoesoemo, een stropdas als het moet en sneakers als het kan. Geboren in Breda, getogen in Etten-Leur en sinds enkele jaren woonachtig in het unieke dorp Baarle. Met recht een trotse no-nonsense Brabander met een enorme passie en drive voor alles wat met vastgoed te maken heeft.

Na een kijkje in de keuken te hebben genomen bij een groot kantoor ben ik in 2014 MYN Makelaars gestart. Vanaf de eerste dag is onze belangrijkste speerpunt “Dare To Be Different”. Waar anderen zeggen dat ze het anders doen, daar doen wij het ook daadwerkelijk anders. Eerlijkheid, transparantie en deskundigheid staan bij mij altijd aan de basis van een succesvol resultaat.

Vrijblijvend kennismaken? Dat kan op ieder gewenst moment!

BIE KIN

bie@mynmakelaars.nl
06 51713322

BIV nummer: 510330
Geboren in Turnhout en getogen in Baarle. Mijn naam is Bie Kin en ik ben sinds 2017 werkzaam bij MYN Makelaars. Sinds november 2017 ben ik tevens trotse moeder van Ezra.

Er wordt weleens gezegd dat ik ben opgevoed met een baksteen in plaats van een paplepel. Aan de hand van opa ging ik vroeger als klein meisje al bij bouwprojecten kijken die opa en oma aan het realiseren waren. Service en doelgericht zaken doen gaan bij mij hand in hand. In de winter ga ik graag een weekje skiën en net als in de makelaardij is dan geen uitdaging te groot.

MYN MAKELAARS

MYN Makelaars NL
Hoogbraak 1
5111 CS Baarle-Nassau
013-762 02 02
info@mynmakelaars.nl

MYN Makelaars BE
Hoogbraak 6
2387 Baarle-Hertog
014- 69 80 00
info@mynmakelaars.be

MYN makelaars - adres locatie

LEES WAT ONZE KLANTEN OVER ONS VERTELLEN