visual home

Over ons

Maak kennis

Met een enthousiast team waarbij de lijnen altijd kort zijn. Wij zien vastgoed niet alleen als een stapel stenen. Vastgoed heeft iets menselijks en dat beseffen wij iedere dag weer. Wij voelen ons dan ook vereerd als wij betrokken mogen zijn bij de verkoop van de plek waar u herinneringen heeft opgebouwd. Dit geldt overigens ook als wij betrokken zijn bij de aankoop van de plek waar u nieuwe herinneringen gaat maken.

Dit doen wij iedere keer weer met de grootste zorg. Wij zijn kind aan huis in de Kempen regio & Baronie regio en zo nu en dan maken wij een uitstapje buiten onze regio. De verkoop van een woning is tegenwoordig namelijk meer dan een advertentie in je etalage ophangen en een bord in de tuin plaatsen. Online is de plek waar mensen naar huizen zoeken en ook in de online omgeving voelen wij ons thuis.

contact Lees meer

Over ons

Over ons

MYN Makelaars

Waar komt de naam vandaan?

Bij ons staat de klant en het resultaat centraal. Wij hopen dat u na afloop op verjaardagen kunt zeggen “die makelaar van MYN, dat was een goeie!”

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contact formulier in en één van onze makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via 076-760 28 46 of via 013-762 02 02.

Neem contact op

Andy Tjokrokoesoemo
Register Makelaar & Taxateur

Andy Tjokrokoesoemo

Andy Tjokrokoesoemo (Breda, 1988) is oprichter van MYN Makelaars. Als kleine jongen had Andy de droom om architect te worden. Als kind tekende Andy graag

Andy Tjokrokoesoemo (Breda, 1988) is oprichter van MYN Makelaars. Als kleine jongen had Andy de droom om architect te worden. Als kind tekende Andy graag gebouwen na uit boekjes. Via de studie Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam is Andy uiteindelijk in het vak gerold. Na succesvolle stages is hij samen met een vriend direct na de studie MYN Makelaars begonnen. Vanaf dag 1 waren ze vastberaden om het “anders” te doen. Regionaal makelen in plaats van je richten op één plaats en een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening nastreven. In de omgeving van Etten-Leur kennen mensen Andy van zijn studentenbaantje bij Cafetaria De Fijnproever. In Baarle zet Andy zich via de plaatselijke Tafelronde (TR195 Taxandria) in voor de maatschappij.

Bie Kin
BIV Makelaar

Bie Kin

Bie Kin (Turnhout, 1987) is sinds 2017 mede eigenaar van MYN Makelaars. Als klein meisje droomde Bie er al van om later net zoals opa en oma ook iets in het

Bie Kin (Turnhout, 1987) is sinds 2017 mede eigenaar van MYN Makelaars. Als klein meisje droomde Bie er al van om later net zoals opa en oma ook iets in het vastgoed te gaan doen. Uiteindelijk is Bie via een korte stop bij de kunstacademie begonnen aan de studie Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven. Nadat ze hiervoor was geslaagd heeft ze besloten om ook haar Belgische makelaarspapieren te halen. Nadat ze ervaring heeft opgedaan bij een groot kantoor heeft ze in 2017 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Waar kunt u Bie van kennen? In haar tienerjaren was Bie actief betrokken bij activiteiten in het dorp. Zo was ze jarenlang vrijwilliger bij de “wieler 6- daagse”) en was ze in de weekenden werkzaam bij de Lindeboom.

verkoop

Algemeen gemiddelde

9.4

visual reviews

Wat klanten over ons zeggen

verkoper Willem Dreessingel 16

Heel persoonlijk, geen 9-17u mentaliteit. Een frisse oprechte blik op zaken. Meedenken en eerlijk: echt alleen maar lof!

Alle reviews

Direct iemand spreken?

Register Makelaar & Taxateur

Andy Tjokrokoesoemo

+31 6 183 219 46
andy@mynmakelaars.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Wat is MYN huis waard?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms